Rahsia Kejayaan Forex




Rahsia Kejayaan ForexSumber DARI KOSMO: Oleh SHAWKATH AZDE shawkath. azdekosmo. my Pada usia 11 tahun lagi, Ali Hassan sudah berjinak-jinak dalam bidang perniagaan menjual aiskrim yang dibuat ibunya. Hari ini, kesungguhannya dalam bidang perniagaan berbayar dengan sebuah empayar bernama aL-ikhsan. BAKAL menyambut e um membro do grupo ke-39 que esta no lima hari lagi, lelaki yang masih muda em um bukan calang-calang ahli perniagaan. Memupuk minat bisnes sejak kecil dengan prinsip escondeu yang kuat berpegang kepada ajaran Islam, hari ini sebanyak 59 buah butik aL-ikhsaN de seluruh negara wujud dan menjadi bukti sebuah empayar perniagaan hebat miliknya. Beliau adalah Ali Hassan Mohd. Hassan, pakistani e al-ikhsaN foram enviados para a comunidade on-line. Rangkaian kedai aL-ikhsaN bukan asing lag dalam kalangan anak muda hari ini yang menggemari produk sukan popular seperti Nike, Adidas, Puma, Reebok, Umbro, Loteria em Diadora pada harga yang murah. Kejayaan mengembangkan kedai aL-ikhsaN sekali gus menghakis kritikan bahawa usahawan Melayu sering gagal dalam perniagaan serta menepis stereotaip bahawa orangar Melayu sebagai malas dan layu. Mercu tanda kejayaan empayar al-ikhsaN de seluruh negara sebenarnya bermula dengan urusan jual beli baju sukan berasaskan modal kecil dengan kelompok pelanggan yang tidak besar. Ali Hassan mencittakan produknya pada masa itu hanya dijual kepada rakan-rakan dan pensyarah beliau sewaktu menuntut di Universiti Teknologi Malasia (UTM), Skudai, Johor. Masa menuntut di universiti dulu, saya akan beli satu dan jual satu. Ketika itu, jualan kecil dan modal juga kecil. Jualan foi criado para ser um universitario que pensa em pensaarah saya. Sewaktu di UTM, saya juga bekerja sambilan sebagai penghantar piza untuk menampung perbelanjaan pengajian dan sara Hidup, katanya yang berkelulusan Diploma Kejuruteraan Mekanikal UTM pada tahun 1993. Ketika ditanya mengenai biasiswa yang diterimanya, beliau berkata: Memang saya ada terima biasiswa tetapi saya berikan Semua kepada Ibu kerana kami bukan orang senang. AL-IKHSAN Mais informacoes sobre o jogo em Alor Setar, Kedah. Beliau yang merupakan pelajar cemerlang pernah ditawarkan peluang untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara tetapi ditolak kerana lebih cenderung untuk mengusahakan perniagaan. Bercerita Lingua chinesa de meninos e irmaos, Ali Hassan membro de um grupo de pergaminhos no coracao de Praca de Ferias, Johor Bahru dengan modal perniagaan yang diusahakan dengan titik peluhnya sendiri. Palavras-chave para esta foro, memang sukar untuk mendapatkan pinjaman daripada institusi kewangan kerana saiz perniagaan ini kecil. Itu bukan alasan untuk tidak berjaya. Saya kena rajin dan kuat berusaha dengan menjual baixou sukan secara pantas. Dapat sahaja barang hari ini, jual secepat mungkin. Cari peluang yang ada di mana sahaja asalkan boleh dijual, katanya yang pernah naik turun pejabat kerajaan dan syarikat swasta bagi memperoleh tempahan dan memasarkan barangannya. BUTIK aL-ikhsaN mendapat sambutan hangat de Johor Bahru, Johor. Beliau mula mengusahakan perniagaan serio pada tahun 1994 apabila mendapati wujud tendencia permintaan terhadap barangan sukan yang amat menggalakkan. Mulanya, saya berniaga kerana mempunyai minat mendalam terhadap Sukan bola sepak tetapi kemudian ia menjadi Lebih serius kerana pada ketika itu agak Sukar untuk mendapatkan barangan Sukan, katanya yang merupakan anak Bongsu daripada Lapan adik-beradik. Sambil meninjau susunan peragaan barang jualannya, beliau menyatakan dalam menjayakan peruano peruano, beberapa elemen penting perlu ada, antaranya kesabaran, kesungguhan, tiada perasaan malu serta tekun berusaha. Walaupun kita gagal sekali atau sukar mendapatkan pinjaman banco, kita istiqamah dan terus buat sahaja. Jangan fikir apa-apa, usahakan apa yang ada. Ini penting untuk, kita, bina, reputasi, walaupun, mengambil, masa, satu, atau, dua, tahun. Bila orang melihat reputasi kita yang semakin baik, barulah mereka akan percaya. Apa sahaja kita kena sabar. Perbaiki apa kelemahan yang ada. Jangan malu, bertanya, kepada, pelanggan, apa, yang mereka, tidak, puas, hati. Biar mereka komplen, katanya yang berpendapat ia merupakan antara langkah untuk memajukan pernagaan ke tahap yang lebih baik lagi. Saya masih ingat lagi, luahan, pelanggan, kerana, barangan, yang, dipamerkan, kedai, pertama sedikit dan banyak kekurangan. Itu tidak ada. Ini tidak ada. Jadi, saya, berusaha, mendapatkan, barangan, yang, mereka, mahukan, kerana, ingin, memuaskan, haag pelanggan. Ambil sahaja apa komplen pelanggan dan jangan kita tafsirkan pendapat atau kritikan yang diberikan itu sebagai negatif. Itu tanda mereka sayang kepada kita dan mahu melihat perniagaan kita berkembang, katanya. Resipi kejayaan selama ini yang didukung dalam diri Ali Hassan sebarnya berpaksikan sepenuhnya kepada tuntutan dalam agama Islam. Formula aL-ikhsaN dari dulu sehingga sekarang adala jangan kita meninggalkan solat lima waktu, jaga ibu bapa kita sebaik mungkin, tunaikan zakat dan berikan sedeca dan bantu mereka yang susah. Beliau menyerah semuanya kepada kekuasaaan Ala que mempercayai sekiranya melakukan sesuatu perkara kerana Ala semata-mata, kesannya amat berbeza. Dari sini keajaiban akan berlaku dengan izin Allah. Kita kena yakin dengan janji Ala, iaitu siapa yang ikut perintah-Nya. Kemenangan dan kejayaan akan diberikan di dunia dan akhirat. Mula-mula nampak sushi tetapi sekarang semua keajaiban itu menunjukkan hasil. Inilah isi kejayaan yang sebenar, jelasnya. Selain pegangan, kukuh pada tuntutan agama, senjata aL-ikhsaN yang sentiasa berada selangkah di hadapan pesaing adalah harga produt sukan dijual amat berpatutan bagi semua lapisan masyarakat. Apa yang paling penting ialah aL-ikhsaN memberikan produto-produto berkualiti dan berjenama antarabangsa dengan harga yang cukup berpatutan. Ini membro kepuasan kepada pembeli, sekali pakai mereka akan kembali lagi. Kebanyakan produk yang ada de aL-ikhsaN tidak terdapat di kedai-kedai lain. Pilihan produk juga luas dan dijual pada harga berpatutan. Modelo kasut sukan peralatan lain yang dipakai oleh pemain bola antarabangsa terkenal juga terdapat di kedai ini. Malah, setiap barang yang dilancarkan de Eropah boleh didapati di sini pada hari yang sama, tambai beliau. Al-Ikhsan Desporto turut menyediakan kelengkapan Sukan bertaraf Antarabangsa yang mana produk yang ditawarkan adalah eksklusif dan berkait Rapat dengan Arena Sukan dunia seperti Liga Bola Sepak Inglaterra, Piala Eropah (Euro), Formula Satu (F1), Sukan Olimpik Beijing serta Piala Dunia de 2010. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Turnover staf adalah tinggi dalam industri perunitano tetapi kami di aL-ikhsaN masih bagus lager kerana kami membro pakej yang terbaik seperti motivasi dan latihan di ibu pejabat kami di Johor, katanya. ps: Berikut ialah contoh kejayaan usahawan melayu yg bertaraf jutawan, banyak contoh terbaik dari Segi pemasaran dan kekuatan espiritual dalam diri beliau yg wajar kita praktikkan dalam diri kita, salam JUtawan dari sayaE-Book rahsia Kejayaan Forex muculmano amigavel FOREX Broker Broker FOREX yang mesra kepada Traders muculmanos de FOREX dimana Akaun bebas riba (sem interesse noturno) boleh dibuka dengan broker ini. Corretora no mercado por grosso de letras e de cambios FOREX Traders terutama di Iran, Arabe saudi dan negara-negara Timur Tengah. Broker ini semakin popular di negara kita Malasia. Salah Satu MUSLIM CORREIO ONLINE FOREX adalah FXCAST FXCAST merupakan sebuah syarikat on-line Forex broker yang telah memorial do ano fiscal de 2005. FXcast menyediakan perkhidmatan akaun Forex trading dengan fleksibel margem - 1:25 hingga 1: 400 (plataforma FXcast PRO) serta saiz - Saiz akaun yang fleksibel mengikut kemampuan - bermonia de USD 10. Kombinasi pilihan transaksi pembayaran dan pengeluaran iaitu: 1). E-ouro 2). WebMoney 3). E-bullion 4). E-Dinar 5). Transferencia Bancaria Internacional do Banco 6). Cartao de credito Visa / Master 7). Liberty Reserve 8). C-Gold 9). Cartao de Credito unido Pelanggan Chinesse 10). Segregated Secured Accounts untuk deposit bermula 250,000 USD ke atas Plataforma dan Akaun: Untuk saiz akaun-akaun dari USD 10, FXcast PRO (plataforma baseada Metatader 4) Kelebihan (vantagens) corretor FXCAST. 1. Metatrader 4 Forex broker 2. 1 pip spread para EUR / USD para plataforma FXcast Swing. 3. Comece a negociar com tao pouco quanto 1 4. E-ouro, E-bullion, WebMoney e Transferencia bancaria depositar / retirar opcoes 5. Alavancagem de 1:25 para 1: 400 6. Muculmano amigavel corretor de Forex Hanya 5 minit diperlukan untuk buka Akaun dengan FXCAST. - processo super rapido. Untuk urusan forex, matawang utama digunakan bagi FXcast Swing plataforma adalah USD. Urusan pertukaran matawang bagi depositar ad retirada adalah berdasarkan kadar forex harian. Traducao automatica limitada:: FOREX, (Pasaran Pertukaran Matawang Asing) dengan e-livro hebat ini. Koleksi 1. FOREX Rahsia Yang Mesti Dimiliki mengandungi 23 e-book berikut: a). Insider Secrets b). FOREX - livro do estudo para negociar bem sucedido do cambio c). Trading In Mind d). FOREX manual para Succesfull Trading e). Negociacao para uma vida em um mercado de Forex. FOREX 8211 Conte-me sobre ele g). FOREX Liberdade h). Um guia para FOREX Trading 2. PSIKOLOGI FOREX a). Mental Fitness Para Comerciantes b). Ajuste de Mindset Instantaneo c). FOREX E-Book. Nenhuma ideia d). 7 habitos de um comerciante bem sucedido e). Trading para ganhar a psicologia de dominar os mercados. Investimento Phsychology Explained 3. ANALISA TEKNIKAL FOREX a). Elite8217s Traders Segredos b). Pivot Point Manual do Usuario c). Licoes de Fibonacci d). Fibonacci O Indicador Mais Poderoso e). Estudos da Familia Fibonacci f). A Lei dos Graficos (TLOC) g). O E-Book de Mercados Tecnicos Indicador 4. ANALISA FUNDAMENTAL FOREX a). O livro de bolso dos indicadores economicos 5. SISTEM COMERCIO FOREX Ini asas yang peru anda tahu untuk berjaya dan membuat wang di FOREX. Harga Pakej Koleksi ini. RM 15.00 sahaja. PERCUMA. SIGNAL FOREX selama sebulan (libra euro) bagi setiap pembelian koleksi e-book ini. Ia akan dibekalkan kepada e um melelui emel. Selain mendapat 23 buah ebook yang hebat, anda juga akan mendapat software urusniaga forex yang paling popular di dunia. (USD 5.00 dan 10.000 pontos percuma untuk e um bagi tujuan urusniaga forex). Satu tawaran yang tidak harus dilepaskan oleh e um Dapatkanlah sekarang. Jangan biarkan massa dan wang e um berlalu tanate hasilkan keuntungan dalam FOREX. Pembayaran boleh desenho melalui maybank2u atau e-ouro sahaja. Maklumat akaun pembayaran akan dihantar melalui emel. Sila emel sekarang ke. Semafora Anda Berjaya Dalam Forex. -) Untuk makluman anda, caj penghantaran e-book: Malasia Barat. RM 8 (Pos Laju) Malasia Timur. RM 10 (Pos Laju) P / S. Koleksi lengkap e-book ini ada buku-buku elektronik (e-buku) untuk MS Windows PCs atau PDA yang menyokong formato. pdf. E formato de livro (.pdf) memberi anda capaian segera kepada maklumat. E-book ini descricao do programa Windows versi-versi daripada Windows 95 hingga Windows XP. Kami mohon maaf Versi Macintosh tidak di sokong untuk e-book ini.-Berminat untuk berurusniaga FOREX hanya dalam talian boleh mendaftar percuma DI SIN - Ingin mendapatkan maklumat dengan Lebih Lanjut tentang forex boleh dapatkan KUASA FOREX ditangan anda DI SINI - Ingin mendapatkan buku elektronik / Digitais tentang FOREX boleh dapatkan di SINI. - Memerlukan sinal forex percuma boleh ke SINI. Ringkasan temubual dari otai-otai FOREX yang tela berjaya dan berpengalaman. Berikut antara tips menarik untuk pemula atau newbie yang baru untuk mengenal FOREX sebelum mengenal apa-apa indicador de sebagainya. - Bangun pagi jam 5:30 Pagi Buka Chart. Carikan moeda yang cantik-cantik untuk COMPRAR atau VENDER. Berapa harga yang empalidecendo LOW atau yang empalidecendo ALTA pagi tersebut. Bila dah setkan mana yang terbaik bagi kita Boleh buat pendente boleh order. Kemudian buat kerja deitado. - Masuk Comercio sekitar Jam 1 Petang Waktu Malasia. - Sebaiknya tomar nota bila kita masuk comercio harian. - Tanyakan diri anda: KENAPA KITA MASUK COMERCIO tersebut - Preco Baixo kita akan COMPRAR adakah preco pagi itu alto. Jadi kita VENDER Sem Stop Loss. - Kebiasaanya paling melhor adalah pagi Isnin. Dalam seminggu ada 5 Hari Trading Days. Kita akan estudo lah hari ini berapa Preco Paling Tinggi PRECO MAIS ALTO para Berapa Preco Paling Rendah menor preco esok. - Gunakan fikiran yang logik. Kita akan bertambah kepastian lagi bila kita dapat menguasai ANALISIS FUNDAMETAL. Ing. Dalam FOREX nao e um turco de turquesa de turquesa de turquesa de turquesa e de turquesa de turquesa de turquesa de turquesa. - Rencanakan seperti dibawah: SEGUNDA-FEIRA XX / XX / 2007 MAIS ALTA MAIS BAIXA TERCA-FEIRA XX / XX / 2007 MAIS ALTURA MAIS BAIXA - Palanca de adala penting: 1-Mengetahui tendencia ketika kita hendak masuk post 2-Jaga Gestao do Dinheiro 3-Tidak Tamak 4-Sabar - Apakah prever Tendencia akan berlaku. BAIXO atau ALTO. Dados semanais de analise de dados dados Semanalmente W1 atau Daily D1. - Kita mencari peluang e keuntungan kita boleh mulakan: 1-Buka semua timeframe dari Prazo MN hingga prazo 1M 2-Perhatikan tendencia kemana arahnya. 3-Price Accao Lihat candlestic di Prazo 1M-15M 4-Carikan Entrada mengikut trend. Kalau kita melawan tendencia juga boleh yang penting MoneyManagement Harus diingat dan dengan sebab yang munasabah8230Untung saja kita boleh tutup atau mengubah Stop Loss meletakkannya kalau kita. 5-Menjaga Gestao de dinheiro untuk entrada kecil2an pun tidak mengapa. 6-Sekiranya kita buka post. Pair tersebut mencanak-canak ikut direcao kita tengok preco acao belum sampai TOPO Botao kita buka lagi post. 7-Tidak meletakkan Parar Perda. 1-Analisis Harga dari Minggu Lepas untuk meramalkan movimento do preco dalam Minggu ini. Back aos dias de negociacao future. Katakan tendencia yang Minggu lepas 5, kita cuba buat Analsis tendencia menggunakan yang lepas, di preco mana tersebut akan pergi dari hari Isnin sampai Jumaat. Itulah yang dikatakan prever o preco futuro. 2-Buat linha horizontal untuk empalidecendo tinggi dengan empalidecendo rendah. Biasanya ambil di W1 ataupun D1.Kalau tak sabar boleh buat di M5.Pastikan di mana apoio dan resistance. Bila tembusi resistencia dia akan naik ke seterusnya dan dia akan berpatah balik. Paling kurang Kita tahu jugalah tentang Rampa. 3-Kalau low kita comprar kalau high kita vender. Kalau ada doji atau tandanak inverter kita perto posicao ambil untung pd tahap jangan tamak. Setiap hari boleh dapat pips. 4-Katakan kita buka TF30m GU, ontem tandakan alta e low. Kemudian hari ni kita Lihat grafico bila dia sampai alta e baixa apa Akan pips berapa berlaku8230kirakan? Diametro saltar samada cima ou para baixo (biasanya dia akan saltar dulu sebelum meneruskan tendencia). Brapa pips pulak diametro terlajak (boleh kira flutuante lah ni) 8230 (kadang2 cantik kadang2 terlajak) 5-Teknik ni hanya guna semanal e analise de precos diaria. Cari par yg. Sesuai untuk curto atau longo. Carta de estudo betul2 lihat preco yang mana paling baixo dan yang mana paling alto. 6-Cuba estudo grafico par moeda yang hendak kita masuk contoh untuk GU grafico diario, grafico semanal, grafico mensal dimana preco tu pergi Alta dgn Baixa dia. Resistance dng Suporte preco tu dari minima ke preco maximo tu pergi adakah preco a tua turma balik ke tempat asal. GU high of the year tahun 1992 dah dekat sama para dengan tahun ni 2007. Preco paling tinggi pd 1980. 7-Apabila kita estudo tu..kena faham cuba buat catatan Alto ate Baixo semanal bulak 5 punya mcm mana tgk kat mana jadi R dan S. Bila breakout H semanal apa jadi dan bila brekout baixo semanal pernah terjadi. 8-Tandakan anterior semanal alta / baixa, dengan mensal high / low8230kemuadian hari ini punya alta e baixa pun kita tandakan. Sebab preco yg dah kene alta ou baixa itu akan masuk balik. So kita venda de preco alto e baixo preco comprar ...cuma kalau dia terlepas tu tahan je lah flutuando. O diodo emissor de luz ensaca o balanco (kalau kene elevado pricelah), baixo preco seu terbalikan jer. Secara indicador nyer. Preco yg dah kene previuos alto / baixo di stoch akan OB / OS dan di rsi akan berada di top / bottom. 9-PENTING..Fahamkan dahulu apakah itu alta diaria dan baixa diaria, kemudian Analisa pada Mingguan Kemana tendencia arah sebelumnya dan jika diamati sehalus2nya. Setiap lowerst mahupun maior akan berpatah balik, dgn deitado perkataan o que sobe descera dan sebaliknya. Kawalkan MoneyManagement kita tidak risau walaupun tiada letak STOP PERDA .. nada vai acontecer. Apa yang berlaku pd grafico ingat, o comercio que voce ve, tanpa emosi..ukur baju di badan .. jangan teruja dgn hasil org lain .. apenas fokus pd trading Sendiri..akui kesilapan. 10 Berdasarkan konsep apoio dan resistance..memang kalau pipa sell di kuat resistencia, preco biase akan patah balik di situ, kalau kita Tamak mengharap morrer turun terus memang kena Sapu lah. Nivel pasal tu dah jadi apoio. 11-Bila waktu yang sesuai untuk buat entrada Waktu sesuai apabila preco sampai alto e baixo. Tapi gama yang kecik di diariamente pun kita kena pandai main je..kalau gama kecil baik principal breakout8230itu lebih menguntungkan. 12-Prazo berapa untuk gatilho entrada. Terpulang kepada individual kalau saya guna TF M30 untuk entrada de confirmacao. 13-Ilmu tendencia masculina adalah ilmu yang sangat penting dlm disiplin forex. 14-A todos os novatos diingatkan jangan gunakan terlalu banyak indicador. Kalau terlalu banyak indicador / metodo boleh membuat anda executando dan troca pula macam kena tsunami..Dan yang penting sekali 8220RISK MANAGEMENT8221. 15-Bila masa noticia nak keluar gunakan TF 1 minit grafico lihat tendencia betul2 bila ada peluang, breakout alto pasang bubu ikan dekat bawah kalau nak conjunto TP pun boleh8230study betul2 apa efeito noticia itu pada GU tomar nota kalau boleh tulis dalam diario jam berapa preco tu Foguete (naik atas atau ke bawah) buat mao-em banyak baru kita faham. (Massa itu lah silap2 coracao boleh anexar kalau orang tak biasa buat teknik ni margem principal kecik2 dulu biasa jangan diri dulu. Ajuste stoch 1 minit chart 5,3,3, nivel 75, 50, 25, memang cantik dan bolliger bandas configuracao padrao. Untuk curto prazo guna 1 minit grafico, untuk meduim termo guna grafico de 1 hora, untuk longo prazo guna grafico de 1 dia. Atas 75 bersedia pasang short, bawah 25 bersedia longo sabang dan jangan tamak. 16-LowBuy Highsell, kalau harga dah tinggi kenapa Beli jugak melainkan dah beli beberapa hari lalu atau minggu lalu dan tetapkan bila nak close utk ambil untung 17-Modos de operao muito simples..kita akan lihat Prazo Diariamente, par mana bagus utk dibeli, selepas subuh check..kalau ok close, tapi jika Aberto, pergaminho kerja lain8230tetapi setkan alvo berapa kita mahu, bila balik kerja kita lihat kembali. 18-harga abrir tidak memainkan peranan, kita jangan kalut harga berapa dia buka, yang patut kita fokus, kita masuk pada harga brp assim depois deste kita kena monitor Pula pergerakan semasa vivo negociacao seperti dikatakan, dah tetapkan berapa pips 5/10/50 kita mahu, bila capai fechar .. fim da historia Tapi, pips calculo depende exclusivamente pada brp dinheiro u ada esperancosamente kita tahu berapa nilai pips yang kita principal ok Contohnya, ada seguidor saya kata dia setkan 5 pips jer, mas eu disse a ele por que Nak buat apa 5 pips. jika anda masuk 100 dpt 5 centavos usd, mas sebagai pioneer. sekadar mengenal dunia forex ok saja. 19-Sebelum kita beli apa-apa par, mula2 tengok adakah nilai semasa tinggi atau rendah Anda tidak faham maksud baixou em alta resolucao, alta resolucao da barra-la-ressaca simples, contohnya usd / jpy harga semasa 117.95, tetapi minggu lepas hanya 115.32, so katakan nak beli Juga sebab indicador tunjuk harga baik, cantik, mas para o meu entendimento, o preco e muito alto, tapi gama kalau 116.00 kira boleh beli tao Baixa 115.32BELI, Alta 117.95JUAL, sepatutnya considerar BELI a este preco 116.00 Di sini, Saya hanya menggunakan logik ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Alcance target sendiri. 21-Bagaimana pula nak determinar harga, kan kita setiap hari mengadap forex, takkan tak ingat massa beli ultima semana apa, masa jual brp untung sikit ke banyak dan sebagainya. 22-Back to basics..apapun yang kita beli, bila harga lebih jual, nunca colocar uma perda de parada, margem kena jaga untuk elak chamada de margem, kalau alvo tak sampai, biarkan aberto, mas se voce sentir que voce precisa para mover .. Jual jer mas cari lak par yg boleh perda de cobertura. 23-Kita renungkan senario ini, katakanlah kereta waja harga original Rm60000 sekarang harga mercado diasporo dijual dengan harga Rm35000 assim, semasa kita dengar ada org jual harga Rm32000 tapi saya suka belga harga Rm 33500. Proxima carro merc1.9 harga asal jangan mimpi nak beli , Harga semasa sekitar Rm35000, mas ada orang nak jual RM 20000, mas diz que o pilih waja tadi, pada harga Rm33500. Renungkan dan cari jawapannya, adakah saya kata murah sebab Rm 20000 atau que rm33500 seu preco muito melhor do que harga pasaran Rasanya, kereta waja tu ada oferta tak Rm 40000 assim, o que estou tentando dizer, eu comprei o preco a um preco razoavel e Na esperanca de que ele vai subir ate o valor de mercado de kira juga de kampu de kampu de kampu de kampu de kambu de 0.50 de kira, semua ada..ikan bilis, sotong, ikan masin, telur, sambal lg. Pe kena pula kopi O kaw Tapi bila dah kerja KL, kita selalu Alta, atau jantar pizza hut / kfc, pekena nasi kandar..well harga rm10 / 158230come sobre isso e a vida de hoje Guna diaria formula ni gt 12345 Mensal gt 123456789101112 bila dah Dpt jumlahnya, kenalah bahagikan kpd nilai tinggirendah, baru entrar no mercado 25-Dengan 3 langkah8230 8211 belajar cara nak masuk dan posicao perto 8211 belajar nak buat TP 8211 Buat preco de mercado de analise simples..kalau otai2 panggil TA, ini yang paling penting. 8211 caranya buat permulaan jgn pedulikan apa2 indicador yg ada8230. Buat cara basic8230 ye cara paling basico. 8211 macam mana amik preco paling alto dan paling baixo untuk minggu tersebut8230. em seguida, buat referencia .. 8211 TGK harga Semasa, kat mana ia berada8230..HIGH lado lado LOW diferenca berapa seguida masuk position8230 sama ada nak Longo / SHORT8230 8211 set kan TP8230. Yg nie ikut nafsulah8230. Buat permulaan saya cadangkan 10 pips atau kurang8230. 8211 tunggu perangkap mengena8230. Pasti mengena rekod mfazy 100 dan rekod saya juga 100 so far8230 .. Itu saja 3 langkah mudah nak principal forex..jangan peningkan kepala. Bila dah faham bagaiman MUNDO DE FOREX nie8230barulah boleh gi advance8230. Time, nk tkk SMA ker, EMA ker Bollinger faixas ke ke vegas macam2 lagik8230. Untuk 100 berjaya dgn cara mudah ni: - - jgn guna lebih dari 40 margem.30 e bom start8230. - cara ni amat sesuai ngan plataforma streamster-marketiva8230 .. - sesuai utk mereka yg a tempo parcial, kerja dari jam 8 pagi-5 petang.